Laser-Art
Winkelmand
0 producten
€ 0,00

Bezorginformatie

Verzendtermijn

Zodra u een bestelling geplaatst en betaald heeft nemen wij uw order in behandeling. U ontvangt automatisch een orderbevestiging via het e-mailadres dat u heeft ingevoerd (het is mogelijk dat deze e-mail verschijnt in ongewenste e-mail). Laser-Art levert op maat gemaakte producten met een verzendtermijn van 3 tot 5 werkdagen*. U kunt een afleverdatum kiezen in het bestelproces. Mocht er sprake zijn van een langere termijn dan de gekozen afleverdatum, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. 

Briefpost en pakketpost wordt verzonden via de koeriersdienst van PostNL. Wij gaan ervan uit dat PostNL uw pakket op de gekozen dag aflevert, aangezien 98% van de post op tijd afgeleverd wordt.

* Bij grote aantallen kan de verzendtermijn afwijken. 

 

Verzendkosten

Briefpost: Sommige bestellingen kunnen per briefpost verstuurd worden. Afhankelijk van het gewicht en grootte van het product kunnen de verzendkosten gratis zijn of bedragen € 3,85.

Pakketpost: Bij bestellingen binnen Nederland tot € 50 inclusief btw wordt een bijdrage in de verzend- en handlingkosten van € 6.75 in rekening gebracht. De verzendkosten naar België bedragen € 9,-.

Bij een besteding vanaf € 50 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Afleveradres

Uw bestelling wordt afgeleverd op het adres dat u heeft opgegeven, controleer altijd uw adresgegevens. Indien u zelf een foutief adres heeft opgegeven voor de levering, dan kunt u dit uiteraard doorgeven aan ons, dan wijzigen we het afleveradres. Indien het pakketje al verzonden is, dan zijn de extra verzendkosten voor uw rekening. Dit geldt ook wanneer een levering bijv. niet is opgehaald op het postkantoor of geweigerd door de ontvanger en wederom bij ons geretourneerd is. Ook dan zijn de extra verzendkosten voor het opnieuw verzenden van het pakketje voor uw rekening.

 

Internationale verzending

Bij leveringen buiten Nederland en België kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Neemt u a.u.b. per mail contact op voor internationale verzendingen en vermeld het betreffende land.

 

Heeft u vragen over een product en/of bestelling, neem dan gerust contact met ons op.