Laser-Art
Winkelmand
0 producten
€ 0,00

Over Laser-Art

Laser-Art is begonnen met hobbymatig particulieren en bedrijven in de regio te voorzien van gegraveerde en uitgesneden producten. 

 

Particulieren

De particulieren in de regio vroegen vaak om cadeaus persoonlijk te maken voor o.a. geboorten, jubilea, verjaardagen en huwelijken. We kregen zulke geëmotioneerde, positieve reacties waardoor we graag ook buiten de regio mensen willen verblijden met gepersonaliseerde cadeaus. Daardoor zijn we een webshop gestart, zo kan iedereen gekozen cadeaus personaliseren. Naast het assortiment wat aangeboden wordt in de webshop is het mogelijk om eigen artikelen te laten graveren, stuur gerust een mail met daarin uw ideeën en wensen.

 

Bedrijven

Voor bedrijven in de regio werd met name bedrijfsmateriaal voor evenementen of promotie campagnes uitgesneden. Momenteel zijn we door onze webshop ook vindbaar voor bedrijven buiten de regio en bieden we naast bedrijfs- en promotiemateriaal ook luxe relatiegeschenken, kerstcadeaus, gegraveerde onderdelen en andere producten. Doordat de lasertechnologie gebruikt kan worden voor het lasersnijden en graveren op ontzettend veel materialen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast hoeft er voor het graveren geen mal gemaakt te worden, waardoor kleine oplagen mogelijk zijn. 

 

Mogelijkheden met lasertechnologie:

·         Het lasergraveren van logo's, tekst, foto’s en symbolen kan op verschillende materialen. Let op! er wordt in één kleur gegraveerd doordat er geen inkt gebruikt wordt. De gravures hebben een andere kleur dan het materiaal, bijv. bij glas graveren wordt de gravure wit, in spiegel graveren wordt de gravure zwart, op hout graveren wordt de gravure donkerder dan de houtkleur. Er is één uitzondering, door een gravure sterk zichtbaar te laten worden op rvs, gebruiken wij een spray waardoor een gravure op rvs zwart wordt.

·         Het uitsnijden van letters, symbolen, logo’s uit materialen zoals hout, plastic, karton, leder etc.

 

Voordelen van lasertechnologie:

·         Kosten en tijdbesparend door snelle technologie die met precisie optimaal gebruik maakt van materialen.

·         Kleine oplagen mogelijk.

 

Meer informatie kunt u vinden op de zakelijke pagina.

 

Heeft u een vraag? Stuur ons gerust een e-mail.
 

Team Laser-Art