Laser-Art
Winkelmand
0 producten
€ 0,00

Zakelijk

Laser- graveren en snijden voor bedrijven.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

·         Producten of relatiegeschenken graveren met uw logo/bedrijfsnaam. Laser-Art graveert o.a. champagne- / wijnkistjes, en snijplanken voor verschillende bedrijven. Staffelkortingen gelden al vanaf 10 stuks, vraag hiervoor een offerte aan.
10 stuks: -15%
20 stuks: -20%
50 stuks: -25%
100 stuks: -30%
300> stuks: -35%

·         Producten voorzien van codes, namen en/of uw logo/bedrijfsnaam.

·         Uw producten/ (promotie) materialen met grote precisie en hoge snelheid uitsnijden en graveren.

 

Is het mogelijk om eigen producten of materialen aan te leveren?

Jazeker, hiervoor hebben we eerst een sample nodig van het product of materiaal dat u wenst te lasergraveren of lasersnijden. Doordat vele materialen verschillende 'hardheid' hebben (zoals glas en hout), testen we graag eerst het product met welke instellingen de gravure/snede het meest secuur, strak of duidelijk is. Voor het instellen van de laser en het testen op het product/materiaal worden instelkosten à €25,- in rekening gebracht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijslijst.

 

Op welke materialen kan er gegraveerd worden?

Lasergraveren: Plexiglas, spiegel, acryl, plastic, glas, hout, mdf, leer, kurk, natuursteen, ijzer, rvs en verder nog vele materialen. Met uitzondering van PVC. 

 

Welke materialen kunnen uitgesneden worden?

Lasersnijden: Plexiglas, acryl, plastic, hout, leer, textiel, papier, karton, kurk. Met uitzondering van PVC.

 

Voordelen lasertechnologie

Met de lasertechnologie zijn er ontelbare mogelijkheden om met grote precisie producten te maken of bewerken. Voordelen van lasertechnologie:

·         Er kan in kleine getallen afgenomen worden doordat er geen dure hulpmiddelen gemaakt hoeven te worden zoals een mal of zeef.

·         Hoge slijtvastheid van de gravure.

·         Bij lasersnijden: Minder afval doordat een computerprogramma berekent hoe er optimaal gebruik gemaakt kan worden van het materiaal. Daarnaast ontstaan er gladde snijkanten die niet meer bewerkt hoeven te worden.

 

 

Beoordeling

A. Heij - Ellen Mouthaan Makelaardij'Wat ben ik zojuist blij verrast met dozen vol mooie snijplanken. Ik heb werkelijk nog nooit promotiemateriaal besteld en het zo snel binnen gehad! Wat een top service! Daarnaast zijn het écht mooie snijplanken, is het logo goed gegraveerd en nog leuk ingepakt met oranje ook. Hulde!'

 

 

Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op. Zie hieronder enkele voorbeelden:

 

Hout graveren

Glas graveren

Metaal graveren
​​Metaal graveren

Leder graveren

 

Een aantal referenties


Ackerschott
 


(Jumbo supermarkt Sevenum)

 

 

Sorteren op: